JobAlert
Contact
  The clean solution

  Servicemonteur omgeving Eindhoven

  MEIKO Nederland B.V.
  Rotterdam, Niederlande
  Ref.-Nr.: 983-959
  Service, Kundendienst
  Berufseinsteiger, Berufserfahrene

  Als servicemonteur bij MEIKO speel je een bepalende rol in het onderhoud en de reparatie van MEIKO's state-of-the-art reinigingsmachines. Of deze machines nu in restaurants of zorginstellingen staan, jij bent de specialist die ervoor zorgt dat ze altijd in topconditie verkeren. Van het repareren van vaatwassers in gezellige restaurants tot het aanpakken van uitdagende bedpanspoelers in ziekenhuizen, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

  Over ons

  Maak kennis met MEIKO, een vooraanstaande leverancier van professionele reinigings- en desinfectiesystemen voor de horeca, gezondheidszorg en andere sectoren. Met trots presenteren we onze innovatieve en betrouwbare producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

  Maar, bij MEIKO draait het niet alleen om de technologie, het draait vooral om de mensen. We zijn trots op ons product en hebben vertrouwen in ons team. Of je nou leert van je collega’s, van trainingen of dat je opgeleid wordt op onze MEIKO Academy, wij investeren in jouw toekomst. En terwijl jij je specialiseert, draag je tegelijkertijd bij aan een schonere wereld. 
  Waar je ook bent en met wie je ook werkt, beter dan bij MEIKO wordt het niet.

  Jouw profiel

  • Je hebt een relevante opleiding in de richting elektrotechniek.
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, aangezien je bij verschillende klanten komt en het gezicht van MEIKO bent.
  • Je beschikt over Rijbewijs B, zodat je met jouw werkbus door Eindhoven en omgeving naar klanten kunt reizen.

  Waarom je bij MEIKO aan de slag wil

  • Je ontvangt een salaris van € 3.000,00 tot € 4.100,00 per maand, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt.
  • Naast het salaris, krijg je ook maandelijks een onkostenvergoeding van € 168 (o.b.v. 40 uur).
  • Je krijgt de kans om te werken in een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je je technische vaardigheden kunt ontwikkelen en je professioneel kunt groeien.
  • Als onderdeel van jouw groei bieden we uitgebreide opleidingen en trainingen via onze eigen MEIKO Academy. Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Bij MEIKO kom je terecht in een hecht en gezellig team van collega's. Samenwerking en ondersteuning staan centraal, en je zal merken dat je altijd kunt rekenen op de hulp van je collega’s.
  • We geloven in de kracht van autonomie. In deze rol krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken.
  • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste state-of-the-art MEIKO producten. Hiermee kun je niet alleen je technische vaardigheden aanscherpen, maar ook je stempel drukken op de branche door bij te dragen aan de prestaties en betrouwbaarheid van onze machines.

  Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Bel of app met Suzanne (06 39 51 30 25) of stuur een e-mail naar

  Tot snel!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
   

  Ihre Ansprechpartnerin
  Suzanne Franken