JobAlert
Contact
  The clean solution

  Plaatsingsmonteur

  MEIKO Nederland B.V.
  Rotterdam, Niederlande
  Ref.-Nr.: 815-842
  Technik, Konstruktion
  Berufserfahrene

  Als plaatsingsmonteur bij MEIKO ben jij de expert die verantwoordelijk is voor het plaatsen en monteren van onze machines. Of het nu gaat om een glazenspoelmachine achter de bar van een restaurant of een bandtransportmachine voor het reinigen van kunststof bekers: na ons inwerktraject weet jij precies hoe je de machines draaiklaar maakt.

  Je zorgt ervoor dat de machines op hun plek komen te staan door ze naar binnen te verplaatsen en zet ze in elkaar. Samen met ons team van toegewijde collega’s, waaronder sales support, plaatsingsmonteurs en een ervaren projectmanager, zul je een sleutelrol spelen in het naadloos en vakkundig plaatsen van MEIKO’s geavanceerde reinigingsmachines en vaatwasinstallaties. 

  Wie zijn wij?

  MEIKO ideeën en technologieën zorgen wereldwijd voor schonere en hygiënischere oplossingen. Onze vaatwas- en reinigingstechniek wordt over de hele wereld gebruikt: boven de wolken in het vliegtuig, op de schepen die de wereldzeeën bevaren, in hotels, ziekenhuizen en brandweerkazernes.

  Bij MEIKO krijg je snel het vertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan. Zelfstandig, maar nooit alleen. Binnen het team van monteurs weet iedereen elkaar (telefonisch) goed te vinden. Met een druk op de knop praat je bij of overleg je over de juiste aanpak van de storing. Zo leer je van elkaar. Ook vanuit het hoofdkantoor word je niet alleen gelaten en word je volop ondersteund in je dagelijkse werkzaamheden!

  Wie ben jij?

  • Een MBO-denkniveau of gelijkwaardig.
  • Je vindt het leuk om te sleutelen aan nieuwe machines.
  • Je hebt het inzicht om opstellings-/installatietekeningen te kunnen lezen.
  • Affiniteit of relevante ervaring in de elektrotechniek of grootkeukentechniek.
  • Goede communicatieve vaardigheden: je komt bij verschillende klanten en bent daarbij het gezicht van MEIKO.
  • Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en machines te tillen.
  • Een rijbewijs B, zodat je met jouw werkbus door heel Nederland kan touren.

  Wat bieden wij?

  • Je ontvangt een salaris van € 3.000,00 tot € 3.900,00 per maand, afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt.
  • Je krijgt de kans om te werken in een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je je technische vaardigheden kunt ontwikkelen en je professioneel kunt groeien.
  • Als onderdeel van jouw groei bieden we uitgebreide opleidingen en trainingen via onze eigen MEIKO Academy. Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Bij MEIKO kom je terecht in een hecht en gezellig team van collega's. Samenwerking en ondersteuning staan centraal, en je zal merken dat je altijd kunt rekenen op de hulp van je collega’s.
  • We geloven in de kracht van autonomie. In deze rol krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken.
  • Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste state-of-the-art MEIKO-producten. Hiermee kun je niet alleen je technische vaardigheden aanscherpen, maar ook je stempel drukken op de branche door bij te dragen aan de prestaties en betrouwbaarheid van onze machines.

  Solliciteer nu!

  Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Of heb je nog vragen? Bel of app met Suzanne (06 39 51 30 25) of stuur een e-mail naar

  Tot snel!

  Ihre Ansprechpartnerin
  Suzanne Franken