JobAlert
Contact
  The clean solution

  Klantenservice medewerker

  MEIKO Nederland B.V.
  Rotterdam, Niederlande
  Ref.-Nr.: 981-957
  Service, Kundendienst
  Berufseinsteiger, Berufserfahrene

  Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw proactieve houding en dienstverlenende vaardigheden kunt benutten? Wij zoeken een enthousiaste klantenservice medewerker om ons team te versterken. In deze rol fungeer je als eerste aanspreekpunt voor al onze klanten en bied je ondersteuning aan onze planner. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de beste service ervaren en hun professionele reinigings- en desinfectieoplossingen optimaal kunnen benutten.

  Hoe ziet jouw dag eruit?

  Je start je dag op kantoor met een kop koffie of thee. Als je aan je bureau gaat zitten, komen de eerste telefoontjes binnen. Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten zorg je ervoor dat alle vragen snel en efficiënt worden afgehandeld. Wanneer een klant belt met een vraag over een storing aan hun machine, stel je de juiste vragen om de situatie zo duidelijk mogelijk te krijgen zodat je weet hoe je het best kunt reageren.
  Je hangt op met de klant en het volgende telefoontje wacht op je: een monteur belt met een vraag over de planning, je checkt het schema en vertelt hem hoe het zit.
  In de tussentijd houd je de administratie van de belgesprekken bij; denk aan het opnemen van informatie, noteren van problemen of opschrijven van benodigde onderdelen. Je zorgt ervoor dat interne werkbonnen goed worden voorbereid en verwerkt, zodat je daarna des te makkelijker onderdelen kunt bestellen, offertes kunt maken of een opdracht kunt maken in ons eigen ABAS systeem.

  Wat heb jij ons te bieden?

  • Afgeronde MBO-opleiding met relevante ervaring in service en planning.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
  • Organisatorisch vermogen en bekwaamheid in administratieve taken.
  • Technisch inzicht en het vermogen om problemen te beoordelen.
  • Flexibiliteit, stressbestendigheid en een teamgerichte houding.

  Wie zijn wij?

  Maak kennis met MEIKO, een vooraanstaande leverancier van professionele reinigings- en desinfectiesystemen voor de horeca, gezondheidszorg en andere sectoren. Met trots presenteren we onze innovatieve en betrouwbare producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.
   
  Maar, bij MEIKO draait het niet alleen om de technologie, het draait vooral om de mensen. We zijn trots op ons product en hebben vertrouwen in ons team. Of je nou leert van je collega’s, van trainingen of dat je opgeleid wordt op onze MEIKO Academy, wij investeren in jouw toekomst. En terwijl jij je specialiseert, draag je tegelijkertijd bij aan een schonere wereld.

  Waar je ook bent en met wie je ook werkt, beter dan bij MEIKO wordt het niet.

  Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen € 2400 en € 2900, afhankelijk van jouw ervaring en competenties.
  • Vergoeding van reiskosten tussen woon- en werkverkeer.
  • Een dynamische werkomgeving binnen een toonaangevende leverancier van reinigings- en desinfectieoplossingen.
  • Een hecht team waarop je kunt bouwen en waar humor wordt gewaardeerd.
  • Heel veel opleidingen die je kunt volgen aan de MEIKO Academy als je je wilt (door)ontwikkelen.

  Enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Bel of app Suzanne via 06 39 51 30 25 of mail naar We kijken ernaar uit om van je te horen!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

  Ihre Ansprechpartnerin
  Suzanne Franken