JobAlert
Contact
  The clean solution

  Junior Servicemonteur

  MEIKO Nederland B.V.
  Rotterdam, Niederlande
  Ref.-Nr.: 262-346
  Service, Kundendienst
  Berufseinsteiger, Berufserfahrene

  MEIKO machines staan voor absolute topkwaliteit. Daarom kom je ons overal tegen waar professioneel moet worden afgewassen, gereinigd en gedesinfecteerd. Van gezellige kroeg tot groot ziekenhuis, van warme bakker tot sterrenrestaurant. 

  Voor het behoud van hun goede conditie is regelmatig onderhoud aan de machines essentieel. Onze afdeling Service is verantwoordelijk voor service en onderhoud aan MEIKO vaatwasmachines en bedpanspoelers. De sterke omzetgroei vraagt om uitbreiding van onze afdeling. Daarom zijn we op zoek naar een technisch talent dat wil uitgroeien naar gespecialiseerde servicemonteur in de regio Amsterdam of Utrecht.

  Wat houdt de functie in?

  Na een gedegen inwerkperiode ga je onder begeleiding van een ervaren collega aan de slag. Jouw voornaamste taken zijn het uitvoeren van onderhoud en revisies en het verhelpen van storingen aan vaatwasmachines, bedpanspoelers en toebehoren op locatie. Je rapporteert zowel intern als extern over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseert de klanten over het optimaal gebruik van onze machines. Periodiek geef je zelf door welke onderdelen aangevuld moeten worden in jouw servicebus.

  Wat verwachten wij van jou?

  Vaatwasmachines en bedpanspoelers zijn complexe machines die veel facetten met zich meebrengen, zoals elektronica, mechanica, waterbehandeling en chemie. Jij hebt MTS werk- en denkniveau en beschikt over voldoende aantoonbare kennis van elektrotechniek, die je hebt opgedaan tijdens je opleiding of je baan. Je wilt het vak van servicemonteur graag leren en uitgroeien tot een echte specialist op ons vakgebied. Daarnaast is jouw kennis van de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift. Als je ook enige mondelinge kennis van de Duitse en/of Engelse taal hebt, is dat een pre. Tenslotte stellen wij een collegiale en loyale instelling zeer op prijs.

  Wat bieden wij jou?

  • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder marktconform salaris, onkostenvergoeding, pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering
  • Afwisselende, technische baan in een dynamische markt
  • Een fijn team van collega’s in een snel groeiende organisatie
  • Gezellige bedrijfs- en teamuitjes
  • Training en coaching, oa. aan de MEIKO Academy in Offenburg

  Zijn dit jouw kwaliteiten?
  • Klantvriendelijk
  • Resultaatgericht
  • Representatief
  • Energiek en flexibel

  Solliciteer nu!

  Ben je enthousiast geworden door deze vacature en ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur je sollicitatie en cv naar onze Service Manager Cidem Kalkan,

  Cidem Kalkan
  +31 6 30 88 76 72